PUBLICITAT

La CG2 de la Bartra fins a Valira nova serà de quatre carrils

  • Les obres costaran al Govern 920.000 euros i duraran cinc mesos i mig
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La zona de la CG2 que serà eixamplada, ahir. Foto: ÀLEX LARA

El Govern va aprovar ahir en Consell de Ministres l'adjudicació de les obres per reordenar el marge dret de la Carretera General 2, entre la Bartra i l'antic Càmping Europa, abans d'arribar a Valira Nova. El treballs permetran que la zona passi a ser de quatre carrils, de manera que tota la CG2 des d'Escaldes fins Encamp tindrà en tots els seus trams o tres o quatre carrils, un aspecte que va destacar ahir el ministre portaveu, Jordi Cinca, tenint en compte que es tracta d'una carretera «molt transitada».

Les obres tindran un cost de 920.000 euros i una durada de cinc mesos i mig. L'objectiu és que el trànsit quedi el menys afectat possible, va assegurar Cinca.

Els treballs consistiran en adequar 160 metres del marge dret a la zona del revolt sud de l'antic càmping Europa, eixamplant la calçada a l'amplada reglamentada, i efectuant la cuneta de pluvials lateral. A més, el projecte inclou el retall dels grans blocs rocosos existents, l'eixampla de la calçada més el voral i la cuneta, i l'estabilització de talussos mitjançant murs, malles i ancoratges.

Paral·lelament, el Consell de Ministres celebrat ahir també va servir per adjudicar les obres de millora del pati de la cinquena planta del centre escolar de Fiter i Rossell d'Escaldes, per 321.262 euros i un termini d'execució de les obres de 12 setmanes. Aquestes, però, es faran durant períodes de vacances escolars per tal de no perjudicar el funcionament del centre. La primera part dels treballs començaran aquest Nadal, va informar Cinca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT