PUBLICITAT

MoraBanc lliura els premis de l''Andorra dels paisatges'

  • Els organitzadors destaquen l'elevada participació
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Tots els guanyadors dels premis, ahir a la seu de MoraBanc Foto: TONY LARA

Els guanyadors del segon concurs de fotografia digital L'Andorra dels paisatges, organitzat pel Centre Andorra Sostenible i MoraBanc, amb la col·laboració d'Andorra Turisme, van rebre ahir els premis, consistents en cursos de fotografia, iPads mini i un forfet de temporada per a totes les pistes d'esquí del país. Tant la directora de màrqueting de MoraBanc, Mireia Maestre, com el director de Medi Ambient, Marc Rossell, van destacar l'elevada participació que s'ha aconseguit en aquesta segona edició del concurs i la qualitat de les imatges rebudes. A més, Maestre va recordat que el calendari de MoraBanc del 2014 es farà amb les imatges premiades als dos concursos, i que «pels comentaris que hem anat rebent pel Facebook, segur que molta gent el voldrà».

Digital adults / Aquest any s'ha premiat un total de cinc fotografies en la categoria càmera digital adults, i els guanyadors han estat Esteve Argelich Tarragó per la seva fotografia Cel i pedres, Gerard Mussot Sylvestre per l'obra Barrets de neu, Josep Maria Baró Colom per la instantània Entre la boira 3, Victor da Costa dos Santos per Porta estel·lar i Patricia Granda Labrador per La llum.

Alhora, Àlex Lara Sànchez (fotògraf d'EL PERIÒDIC D'ANDORRA), amb la seva fotografia La nit més clara, ha estat reconegut amb el guardó especial en la temàtica aigua, amb motiu de la celebració de l'Any Internacional de la Cooperació en l'Esfera de l'Aigua. Cadascú d'aquests sis guanyadors ha estat premiat amb un iPad mini.

En la categoria càmera digital per a menors de divuit anys, els guanyadors han estat Chloe Mussot Bonilla per la seva obra Riu d'Incles i Marc Tarruell Roma per la fotografia Quan amaina la tempesta. Els dos joves fotògrafs han rebut com a premi un curset de fotografia. A aquests premis s'ha afegit el guardó per a Jordi Troguet, guanyador en la categoria Instagram i que ha rebut com a premi un forfet de temporada 2013-2014 per a totes les estacions d'esquí del país. La seva fotografia feta als Cortals d'Encamp, etiquetada amb el hashtag del concurs #landorra va ser la que més «m'agrada» va rebre per votació popular en aquesta xarxa social.

El director de Medi Ambient, Marc Rossell, va felicitar tots els guanyadors i va agrair l'elevada participació que s'ha aconseguit aquest any. Va explicar que un dels objectius del ministeri en matèria de paisatges és la participació ciutadana, i que en aquest sentit la resposta del públic ha estat molt bona. S'han rebut un total de 505 fotos de 76 participants diferents. D'aquestes imatges, 99 han participat a la categoria de càmera digital.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT