PUBLICITAT

Cantanta de rock català dissabte a la Seu d'Urgell

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La sala polivalent de la zona esportiva municipal de la Seu d'Urgell acollirà aquest dissabte a les set de la tarda, la cantata de rock català Va de Rock! que interpretaran els membres de les corals de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell, de l'Escola Municipal de Música de Berga, de l'Escola Municipal de Música Issi Fabra de Puigcerdà i de l'Institut de Música d'Andorra la Vella.

Els cantaires estaran acompanyats per la Big Band de l'Escola Municipal de Música de la capital alturgellenca i dirigits tots ells per Xavier Llobet, director de l'Escola Municipal de Música de Berga. Així doncs, més de 200 persones, entre cantaires i músics, es donaran cita damunt de l'escenari per interpretar cançons tan emblemàtiques del rock català com Bon dia (Els Pets); Boig per Tu (Sau); Llença't (Lax'n'busto) o l'Empordà (Sopa de Cabra), entre d'altres.

Els textos han estat escrits per Màrius Moneo i els arranjaments han estat fets per l'ocasió per Pepe Fernández, Sergi Cuenca, Jordi Farrés i Ricard Viliella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT