PUBLICITAT

Despres: «No m'obsessiona guanyar el sisè Dakar»

EL PERIÒDIC
PARÍS

Periodic
Despres, agenollat, al costat de Nani Roma, ahir a París. Foto: AFP / PHOTO / FRANCK FIFE

«En el meu primer Dakar, en l'any 2000, vaig haver de demanar tres setmanes de vacances a la tenda de motos en la qual treballava a París. Catorze anys després he guanyat cinc edicions, era impossible d'imaginar-ho», va dir ahir el pilot resident Cyril Despres des de París, durant la presentació de la cursa sud-americana, tot afegint que la sisena corona no és una gran preocupació per ell: «No m'obsessiona guanyar el sisè Dakar».

«Sempre surto a guanyar», va dir el francès, que va afirmar: «Cada matí m'aixeco per a fer el meu treball el millor possible i així anar a buscar la victòria al Dakar, però no m'obsessiona guanyar un sisè, i en tinc cinc». A la cursa dakariana, Despres tindrà novament de rival Marc Coma, amb KTM. El francès hi serà amb la seva nova marca, Yamaha, que ha apostat per ell per aconseguir el títol en la prova més dura dels ral·lis. «Tenia ganes de veure un nou tipus de moto, un nou equip i un nou repte», va afirmar Despres.

HI HAURÀ «SORPRESES» / Segons Despres, hi haurà «sorpreses». Cal destacar que aquesta edició la cursa passa, només amb motos, per Bolívia, terreny desconegut per als pilots.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT