PUBLICITAT

Platini, que es compromet a visitar Andorra, rep Santos

  • La reunió a Nyon serveix per continuar amb el programa 'Hat-trick'
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El president de la FAF, Victor Santos, el dia de la seva elecció. Foto: TONY LARA

El nou president de la Federació de Futbol (FAF), Victor Santos, va ser rebut ahir pel president de la UEFA, Michel Platini. La reunió va tenir lloc a Nyon, on poca cosa es va extreure, excepte el compromís del màxim mandatari del futbol europeu per visitar Andorra en el futur, i decidir la continuïtat de l'acord amb què es dóna suport al futbol nacional a través del programa ‘Hat-trick'.

A la reunió, que es va celebrar ahir al migdia i a la qual també hi va ser present el Secretari General de la FAF, Tomàs Gea, es va parlar també dels dos temes principals que preocupen Santos, el futbol base i el femení, però també d'altres com «el pla de desenvolupament per al futbol andorrà», segons afirmava la FAF ahir en la seva web. «Són els temes que jo ja havia dit en el meu programa electoral que vull potenciar», va assegurar ahir Santos des de Nyon.

Així mateix, també es va tractar la possible visita de Platini a Andorra. Des de la FAF no es posen dates perquè tot depèn de la disponibilitat del president de la UEFA, però el ben cert és que cauria molt bé que assistís a la futura inauguració del nou Estadi Nacional. Amb tot, l'agenda de Platini manarà.

El president de la FAF, a més, va insistir en la bona imatge que té la UEFA d'Andorra i el seu futbol: «Som petits a nivell esportiu, però rebem el mateix tracte que totes les federacions. Estem ben considerats i molt satisfets».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT