PUBLICITAT

Vinyes vol vèncer a Madrid per tancar la temporada

  • L'andorrà és tercer en la general de 2RM amb 159 punts, lluny dels 207,5 del líder Anxustegui
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
Vinyes, en una cursa anterior d'aquesta temporada Foto: FOTOESPORT

Joan Vinyes (Suzuki Swift) lluitarà a Madrid, al Ral·li RACE, per ser el més dalt possible en la seva categoria, però sabent que la lluita per la general està complicada. Amb 159 punts, és lluny del líder, Gorka Anxustegui, que en suma 207,5, però l'andorrà, amant de la lluita fins el final, voldrà adjudicar-se la victòria a la cita madrilenya, tot i les dificultats que, sobretot pel fred i possiblement la neu, s'hi trobarà.

«Aquesta prova sempre té connotacions molt particulars», va dir el pilot andorrà, que sap que «normalment» aquesta cita es disputa «amb molt fred i moltes vegades amb neu a les cunetes d'algunes especials». Per a aquesta edició, a més, hi ha alguna especial que el pilot andorrà haurà d'estudiar molt bé. «Com de costum, prendrem bona nota del que vegem en els reconeixements per no tenir sorpreses en el moment de la veritat». A més, la cita madrilenya implica també la conducció nocturna: «M'agrada competir de nit i a més suposo que, com és habitual, hi haurà molts aficionats en les cunetes de les especials». Així mateix, VInyes destacava també «les que es disputen en el circuit del Jarama», que «també són situacions molt diferents a les quals estem habituats durant la temporada». Sigui com sigui, el pilot del Principat té clar que lluitarà per «fer un bon ral·li i estar entre els millors al final».

DIFERENT RECORREGUT D'ALTRES ANYS / El recorregut de la present edició del Ral·li Comunitat de Madrid-RACE té diferències notables respecte a anteriors temporades. Els participants rendiran l'habitual visita a la serra madrilenya, encara que de manera més testimonial.

Els organitzadors recuperen les especials de la Cabrera i Modarquillos, mentre que Navafría, Morcuera i L'Atazar no formen part del traçat 2013. Sí que es mantenen el port de Canencia i l'especial clàssica en la que es donen diverses voltes al Jarama.

El gairebé centenar de participants que s'han inscrit a la prova hauran de superar un recorregut amb 13 especials (5 de diferents) que acumulen 151,41km de velocitat dels gairebé 800km que té en total la competició. La sortida del primer participant està prevista a les 16.30h de demà. La cerimònia de lliurament de premis es durà a terme en el mateix podi a partir de les 19.30h del dissabte, al Jarama.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT