PUBLICITAT

Detinguts dos homes per robar a un domicili del Pas

  • Interceptades dues noies a la Duana amb 50 grams de cocaïna
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'edifici central de la Policia Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir el passat dijous dos homes al Pas de la Casa com a presumptes autors d'un furt a l'interior d'un domicili, del que haurien sostret divers material electrònic. Aquestes dues detencions formen part de les deu que es van produir durant la setmana de l'11 al 17 de novembre.

Els detinguts per furtar a un domicili del Pas són dos homes: un resident francès de 30 anys i un andorrà de 19 anys. L'operació es va desencadenar arran de la denúncia del propietari de l'immoble. La investigació va portar a la detenció dels dos homes, que haurien accedit il·lícitament a l'interior del domicili per una de les finestres del celobert i haurien sostret material electrònic. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

La passada setmana també es van produir dues detencions més relacionades amb delictes contra el patrimoni. Dimecres els agents van detenir a Escaldes un resident de nacionalitat espanyola i 58 anys fruit d'una denúncia feta el 31 de juliol per administració deslleial.

La segona detenció es va produir el mateix dia a Escaldes: l'expresident de la Societat de drets d'autor i drets veïns (Sdadv), Jordi Albà, ja publicada a l'edició de EL PERIÒDIC de divendres, per un presumpte delicte contra el patrimoni i contra la funció pública.

D'altra banda, la Policia va detenir dimecres a la frontera del riu Runer dues noies de nacionalitat espanyola de 24 i 21 anys i no residents, com a presumptes autores d'un delicte d'introducció i possessió de droga tòxica, i se'ls va decomissar 50 grams de cocaïna.

Finalment la Policia va detenir dos homes per baralles. La primera dissabte a Andorra la Vell a l'exterior d'un local d'oci nocturn, resultant ferit de certa consideració un home després de rebre l'impacte d'un got a la cara. Els agents van detenir un resident espanyol de 38 anys. La segona es va produir diumenge a Andorra la Vella quan la Policia va ser requerida a la via pública per una baralla en què havia resultat ferit de certa consideració un jove. Per aquest motiu, els agents van detenir una resident mexicana de 27 anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT