PUBLICITAT

Peñarroya: «No som falsos en les nostres expectactives, com altres»

  • El tècnic defensa un BCA disposat a tot, lluny dels «objectius de mínims» dels rivals per eludir la pressió
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Joan Peñarroya, entrenador del BC Andorra. Foto: EL PERIÒDIC

Hi ha una cosa que molesta al sí del BC River Andorra MoraBanc i és que els clubs de la LEB Or considerin l'equip de Joan Peñarroya com el totpoderós pels fitxatges que ha fet aquest estiu, i que d'aquesta manera aconsegueixin treure pressió als seus jugadors per intentar posar-la tota en el bloc andorrà. En aquesta política indirecta d'atac i defensa entre les entitats en el que es pot qualificar com una batalla que va més enllà dels 40 minuts de joc de cada jornada, Peñarroya és un home disposat a guanyar la batalla. No dubta mai en defensar els seus i tampoc no es cansa de repetir que ells són bons –«sabem qui som», diu–, però la resta també. «No som falsos en les nostres expectatives ni ens marquem objectius de mínims com fan a altres llocs».

«Guanyem però també perdem per la qualitat individual dels jugadors», va assegurar ahir el tècnic català tot defensant l'alt nivell dels seus jugadors, però sempre en clau d'equip. «Jordi Trias portava 35 de valoració i perdíem de 15 punts», va dir fent referència a l'últim partit, disputat a Lleida, on el BCA va remuntar en l'últim quart un partit que se li va complicar molt durant els tres primers. «No li fico cap ‘però' a l'equip. Que l'equip ha de millorar està clar, però portem sis victòries i una derrota», va manifestar, per continuar dient que tant ell com la directiva i els jugadors «assumim amb naturalitat qui som», i va insistir en la idea habitual que aquesta LEB Or no és ni serà una batalla entre el River MoraBanc i el Ford Burgos. «A mi em creieu poc. Tenim ambició i il·lusió per arribar al màxim. Tinc el discurs que tinc perquè me'l crec, encara que soni a tòpic», va dir Peñarroya tot defensant les seves paraules. «Li donem poc valor a altres plantilles», va afirmar destacant «Oviedo i Corunya», i va insistir en què si bé troba que el seu equip a cada jornada millora, pensa el mateix de la resta de clubs: «Nosaltres millorem, però els altres també i no ens podem aturar».

El tècnic va destacar el paper del seu equip divendres passat contra el Força Lleida per la reacció final, i va insistir en el que ha de fer la plantilla: «Hem d'allargar els nostres millors moments i escurçar-los quan no estem tan fins». L'equip afronta una nova setmana d'entrenaments sense la plantilla al complet: David Navarro pateix «un procés viral».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT