PUBLICITAT

Trias, MVP indiscutible, i Blanch, màxim anotador

  • «Quan millor ho fan ells, millor per a l'equip», assegura Joan Peñarroya
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Blanch mira Trias, durant els estiraments finals després d'una sessió d'entrenament al Poliesportiu. Foto: ÀLEX LARA

«Quan millor ho fan ells, millor per l'equip», va dir ahir Joan Peñarroya, entrenador del River MoraBanc, analitzant les actuacions individuals de Jordi Trias, MVP de la 7a jornada de la LEB Or i de tota la competició, i Marc Blanch, màxim anotador de la competició i també inclós, amb Trias, en l'últim cinc ideal. Peñarroya, en tot cas, creu que l'equip no juga «per a què el Jordi sigui MVP ni per a que el Marc sigui el màxim anotador», sinó que ho fa pel benefici mutu.

En tot cas, els números parles sols. Trias és el jugador més valorat de la lliga, i amb diferència. En la 7a jornada va acumular 40 punts de valoració, i porta un total de 159 i una mitjana de 22,71, quan el seu perseguidor, Michel Diouf (Breogán), en suma 137 i 19,57. Però no només destaca en el global, sinó que el català és, amb 8,14 rebots per partit i 57 en total, un dels tres millors rebotejadors de la competició (Rejón, del Palencia, i Ortega, del Burgos, igualen en registres amb ell). A més, és el segon jugador que més taps posa (14 en total, pels 17 de Diouf).

Per la seva part, Blanch suma una mitjana de 17 punts per matx i 119 en total, xifra que el deixa al capdavant dels anotadors de la lliga.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT