PUBLICITAT

Ruiz avisa: «A casa seva no ens van deixar ni moure'ns»

  • Andorra rep una Dinamarca amb jugadors
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Alguns jugadors en l'entrenament oficial de la sub-21, ahir al Comunal. Foto: FAF / SÍLVIA CASALS

La selecció sub-21 rep avui (16.00 hores, Estadi Comunal) la favorita del grup 2, Dinamarca, un combinat replet de jugadors professionals que juguen en equips de renom europeus. Per això el seleccionador va recordar ahir que en el partit de la primera volta a Aalborg (derrota per 6-0) «no ens van deixar ni moure'ns». Ho té clar i per això: «Es va veure una superioritat molt gran».

Quatre dies després del partit contra Estònia (0-2), equip contra el qual la tricolor va fer per a Justo «els millors 45 minuts des que jo soc el seleccionador» en la primera part, però avui s'espera un rival d'uns quants esglaons per sobre: «Tenen un jugador al Bayern de Munich [Pierre Emile Højbjerg], un al Bolonya cedit per la Juventus [Frederik Sørensen], una al Chelsea [Andreas Christensen]... Són ja professionals».

A més, el partit arriba en un moment en què el cansament per l'esforç de divendres passarà factura. O almenys és la opinió de Justo, qui va indicar: «Acostuma a passar i de fet afecta. Sobretot en els últims minuts, costa mantenir el mateix ritme. El camp també ajudarà perquè està pesat».

Per últim, el seleccionador haurà de fer front a les baixes per sanció de Xavi Vieira i Leo Alves, dos jugadors «indispensables» en l'esquema tàctic de la sub-21. «Ells també tenen baixes, però segur que a nosaltres ens afecten més. Tot i així tenim clar quin són els jugadors que els substituiran, però no ho diré en públic perquè ells tampoc ho saben».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT