PUBLICITAT

Innúu patrocinarà Carchat en la cita final de l'Espanyol

  • La finalitat és promocionar el nou centre ?wellness' de Caldea al circuit del Jarama
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Joan Carchat, ahir a Caldea Foto: EL PERIÒDIC

Inúu, la nova marca de Caldea, patrocinarà Joan Carchat en la darrera prova del Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt, el Comunitat de Madrid, que es disputarà el cap de setmana vinent al circuit del Jarama.

Allà es reuneixen cada any els espònsorts i equips i per tant es tracta d'un espai ideal en el qual l'assistència serà també important tenint en compte que es defineix el títol. Carchat, a més, forma part de l'equip Renault Sport–Banco Madrid, a més de ser pilot de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) i per tant, el fet de ser l'última cita és un marc idoni per promocionar el nou centre wellness andorrà. «Es tracta d'un target de client interessant per fer arribar Innú, i qui millor que un esportista andorrà com a ambaixador per explicar-ho», va argumentar Toni Sasplugas.

De fet Carchat entrena allà, tant per preparar les carreres com per recuperar quan ja les ha fetes, i el fet de ser l'espanyol el turista que més visita el Principat, Innúu i Carchat han vist del Jarama el millor marc per arribar al públic del país veí. Es un acord, per això, que en principi no es perllongarà per a altres curses, en no ser plataformes tan bones com aquesta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT