PUBLICITAT

Les inscripcions s'obren a les dues de la tarda amb molta expectativa

  • El Trail es convertirà en la Marató dels Cims i s'espera que atregui així més participants
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El període d'inscripcions per a l'Andorra Ultra Trail Vallnord (AUTV) 2014 s'obre avui a les dues de la tarda enmig d'una gran expectativa, aixecada sobretot a internet. Malgrat que l'organització, Cims Màgics, assegura que sempre és una incògnita saber si hi haurà un allau de peticions o si pel contrari no generarà gaire soroll, tot indica a que rebrà un gran nombre de peticions.

L'any passat així va succeir i de cara a la sisena edició, amb alguns canvis que s'han fet per fer evolucionar la prova dins del panorama internacional, s'espera la mateixa resposta o potser millor. Sobretot internet ha generat molt interès en el darrer mes. La pàgina de facebook, per exemple, ha multiplicat les visites. Se n'han rebut de 78 països del món i amb un cert interès procedent del Japó, Estats Units i Regne Unit, on l'AUTV és cada vegada més coneguda.

POSICIONAMENT EN EL MÓN / Un dels motius pels quals l'AUTV continua guanyant-se un prestigi com una de les millors curses de muntanya del món és la seva evolució en només sis anys. En l'edició del 2013, la Ronda dels Cims va ser puntuable per a l'Skyrunner ultra i de cara a la pròxima, a l'espera de confirmar que torna a estar dins d'aquest selecte calendari, també serà part del circuit Hard Rock Endurance, tal i com va avançar EL PERIÒDIC la setmana passada. Una transformació similar patirà el trail, que passarà a ser de 42,5 quilòmetres i es dirà la Marató dels Cims. Distància que de ben segur atraurà més participants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT