PUBLICITAT

El CV Andorra li treu un set al líder i invicte CAI Terol

EL PERIÒDIC
TEROL

Periodic
Geni (dorsal 4, vermell), rep un blocatge en el Terol-CVA, dissabte Foto: DIARIO DE TERUEL

El CV Andorra va caure dissabte a la pista del líder i invicte CAI Terol per 3-1 però va tenir l'honor de ser el primer equip que guanya un set al gran favorit a revalidar el títol de campió de la Superlliga, després de sis jornades, tot i que això no li concedeixi cap premi en forma de punts.

Fins ara, l'equip aragonès només sabia guanyar 3-0 però el cert és que li va costar entrar en joc en una tarda gèlida al pavelló Los Planos. Els locals dominaven per distàncies curtes fins que un parcial d'1-6 van posar per davant a l'Andorra per primera vegada i el joc en progressió va allargar-se fins el 22-25.

Tot anava sobre rodes per donar la campanada a la pista del líder però es va lesionar Geni per problemes físics, a més d'una altra lesió de Bernal, que va jugar tot el partit perquè no tenia recanvi. A més De Amo havia estat tota la setmana sense entrenar amb molèsties a l'esquena i tampoc estava al 100%.

Així que el líder, tot i no tenir el seu dia, s'ho va trobar tot de cara per remuntar, guanyant els següents tres sets sense gaires problemes: 25-15, 25-19 i 25-15.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT