El FC Andorra encaixa un 4-0 sota la pluja a Igualada

IGUALADA

El FC Andorra va perdre ahir per un contundent 4-0 al camp de l'Igualada en un partit estrany sota la pluja en el qual va començar dominant per acabar sent víctima de la pilota aturada i de les pròpies errades.

Aquest és l'equip que més jugadors aporta a la selecció, la qual basa els seus atacs en les jugades a pilota aturada. Ahir l'equip de Justo Ruiz va encetar la seva pròpia medicina, rebent els quatre gols mitjançant faltes.

Després d'una primera mitja hora en la qual els tricolors pressionaven a dalt i dominaven, una falta en contra a la frontal va capgirar tota la dinàmica. Va xutar Casal a les mans d'un Andrés que no va ser capaç de blocar la pilota i va fer pujar l'1-0. Era el minut 33 i començava una seqüència de 10 minuts fatídics que van deixar el marcador en un sorprenent 3-0 al descans. Els dos gols de faltes laterals. Un, trencant el fora de joc i l'altre, pentinant al primer pal.

La segona part va acabar sent anecdòtica. El 4-0 va arribar en una altra falta lateral, aquesta vegada directa a porteria.