PUBLICITAT

Resultat dolent i sensacions bones en el debut de ?Mimi'

  • L'andorrana es queda a mig segon d'acabar entre les 30 primeres
EL PERIÒDIC
LEVI

Periodic
Mireia Gutiérrez, en l'eslàlom de Copa del Món a l'avet, fa dos anys. Foto: TONY LARA

Mireia Gutiérrez va disputar dissabte la primera Copa del Món de la temporada 2013-2014 i va estar per sota de l'objectiu, que no era un altre que classificar-se entre les trenta primeres per disputar la segona manega en un eslàlom a l'estació finlandesa de Levi.

Gutiérrez, que partia amb el dorsal 68, va fer una primera part de la baixada molt correcta. El seu primer parcial respecte al temps de la més ràpida era de 0,57s i en aquest punt ocupava la 27a posició; en el segon parcial va millorar fins la 20a amb +0,86 però en la part decisiva va perdre velocitat i va acabat amb un crono de 59,51s, pels 58,92s de la italiana Manuela Moelgg amb 58,92, qui va marcar el tall de la classificació.

No va poder, doncs, afrontar la segona mànega, que va deixar com a guanyadora la jove nord-americana Mikaela Shiffrin –de només 18 anys–, experta en aquesta disciplina que ja ha guanyat un Mundial i una Copa del Món. Va superar en el podi l'alemanya Maria riesch i l'eslovena Tina Maze.

AUTOCRÍTICA I LLOANCES DE VISA / Un dels detalls de la cursa era l'alt nivell i que moltes corredores amb millor dorsal que Mimi, van quedar per darrere: “La veritat és que no he mirat els resultats, només sé que és culpa meva no classificar-me; esquio per estar dins de les 30 i que no he esquiat bé tota la mànega. En Copa del Món ningú et regala res i al mínim error estàs fora i no fas la segona mànega”, va valorar per assegurar que es queda amb sensacions agredolces: «He fet una molt bona part alta, fluïda, però a partir de la meitat del mur perdo el ritme del traçat i em quedo enrere. Vaig pagar car perdre massa temps en la part baixa», va admetre.

El director tècnic, Carles Visa, valloar l'actitud de la seva alumna: «ha sortit ràpid, com ha de ser en la Copa del Món, i quan arrisca com ha fet a Levi passen aquestes coses però l'actitud compta i ha estat molt bé. Això només acaba de començar i jo tinc una moltes bones sensacions després del primer eslàlom».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT