PUBLICITAT

El Govern destinarà 780.000 euros a restaurar la catedral de la Seu

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
La vicepresidenta tercera del Congés dels Diputats, Dolors Montserrat, i Joan-Enric Vives, ahir. Foto: BISBAT D'URGELL

La vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, va anunciarahir al bisbe de la Seu d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan Enric Vives, que els pressupostos del Ministeri de Cultura per al 2014 preveuen una partida de 780.000 euros per a la restauració de la catedral de la Seu d'Urgell, va informar el PP en un comunicat.

La diputada es va reunir amb el bisbe i va considerar que és una bona notícia que el Govern del PP destini aquests diners a restaurar el «meravellós monument» entre el 2014 i el 2017.

Montserrat es va reunir també amb regidors de Basella, també a la comarca de l'Alt Urgell, als quals els va avançar que la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre ha donat l'ordre de l'inici d'obres per completar la xarxa de regadius d'Oliana.

Aquestes obres formen part de les actuacions de restitució territorial del pantà de Rialb i permetran posar en marxa els primers regs de compensació amb un pressupost de 1,5 milions d'euros. Montserrat va visitar l'Alt Urgell acompanyada del diputat popular a la Diputació de Lleida Jaume Izcara i la diputada al Parlament Dolors López.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT