PUBLICITAT

Cancel·lat el segon supergegant FIS de Tignes

EL PERIÒDIC
TIGNES

Si dijous la primera jornada de competició de les proves FIS a Tignes (França) es va haver de suspendre per la boira, tot i que Marc Oliveras i Kevin Esteve van poder afrontar una mànega, ahir va ser una intensa nevada –com al Principat– la que va obligar a l'organització a cancel·lar el supergegant i la supecombinada.

Aquesta vegada ni Oliveras, ni Esteve ni cap altre dels més de cent participants va poder prendre la sortida, per tant tots dos tenen ara uns dies de descans. No serà fins el dimarts i dimecres de la setmana que ve, que els dos corredors del primer equip masculí de la Federació Andorrana d'Esquí havien d'afrontar dos supergegants més de Copa d'Europa a l'estació austríaca de Reiteralm perquè s'ha suspès també a causa del mal temps.

Avui passa a ser el torn de Mireia Gutiérrez, que inicia la temporada amb un eslàlom de Copa del Món a l'estació finlandesa de Levi. La Mimi parteix amb el dorsal 68 d'un total de 78 participants en la disciplina a la qual té millor puntuació FIS: 20,06.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT