PUBLICITAT

La davallada dels assalariats pren un respir durant l'agost

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El nombre total d'assalariats del mes d'agost va situar-se en les 35.254 persones, el que suposa una variació nul·la respecte al mateix mes de l'any anterior, en què se'n van registrar 35.251. Així ho va fer públic ahir el Departament d'Estadística en un comunicat en què va destacar que la mitjana d'assalariats dels últims dotze mesos és de 35.648, amb variacions negatives del 2,1% respecte les dades dels últims dotze mesos del període anterior.

D'altra banda, Estadística també va fer pública ahir la dada de l'IPC. La variació mensual dels preus al mes d'octubre va ser del 0,1%, el que situa la variació anual de l'Índex de Preus al Consum (IPC) en el 0,2%. Aquest increment és fruit de l'augment dels preus de l'ensenyament i el vestit i calçat, però amb un efecte moderador dels sectors del transport, alimentació, begudes i tabac, béns i serveis diversos, mobles i habitatge i esbarjo.

Finalment, Estadística també va facilitar ahir les dades de vehicles que han entrat al país. Durant l'octubre van entrar-ne un total de 329.927, el que suposa un augment del 0,5% respecte al mateix mes de l'any anterior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT