PUBLICITAT

Esteve i Oliveras disputen el supergegant i s'acaba anul·lant

  • 10a i 13a posició, respectivament, dels dos andorrans però la cursa no puntuarà per la FIS
EL PERIÒDIC
TIGNES

Kevin Esteve i Marc Oliveras van poder obrir la temporada d'hivern per als competidors de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), però de poc els hi va anar i tampoc els ha servit de gaire.

El supergegant que s'havia de disputar ahir a Tignes (França) es va anul·lar quan només havien completat la primera mànega 24 participants, entre ells els dos andorrans, i faltaven 77 per prendre la sortida. La intensa boira va ser el motiu i com a conseqüència d'això, als que tenen resultat finalment no els comptarà per al rànquing FIS.

Esteve va acabar 10è dels 21 que van arribar a meta –tres van ser desqualificats– a poc menys d'un segon i mig del primer classificat, el francès Nicolas Raffort. Tot i que no compta, l'andorrà va obtenir 38,25 punts, una mica més que la mitja que ostenta de 33,87 i que per tant delata un gran marge de progressió.

De la seva banda, Oliveras va finalitzar en la 18a posició, a 1,2s d'Esteve i a uns dos minuts i mig del guanyador. La seva puntuació FIS, però, dista més del nivell amb què va acabar la temporada passada: a Tignes va fer 62,73 punts i la mitja que té és de 37,17. Malgrat tot, l'andorrà va apuntar al seu twitter: «Llàstima perquè m'estava trobant bé!!».

AVUI I DEMÀ, MÉS / Avui, tots dos afrontaran un altre supergegant i també una supercombinada, si és que el temps ho permet. I demà ja serà el torn de Mireia Gutiérrez, que estrenarà el curs competitiu amb un eslàlom a Levi (Finlàndia), puntuable per a la Copa del Món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT