PUBLICITAT

Fornell farà vuit proves del Qualifier per tornar al FWT

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Fornell, a punt per "volar" en la prova d'El Dorado de l'any passat. Foto: EFF

Dani Fornell tornarà a disputar aquesta temporada el Qualifier d'esquí, amb l'objectiu de tornar al 2015 al Freeride World Tour, l'elit mundial d'aquest esport, que ja va encetar l'any passat per primera vegada però al qual va descendir.

Ja ha sortit el calendari i el rider andorrà té clar que farà vuit proves, totes elles en territori europeu. En totes elles l'objectiu és clar: «Assolir el màxim de podis» per tornar a ser entre els millors especialistes.

No faltarà la cita d'El Dorado –quatre estrelles–, a Vallnord el pròxim 21 de febrer, ni tampoc a la nova cursa GrandRide que organitzarà Grandvalira una setmana abans i catalogada de tres estrelles.

Seran la segona i la tercera prova, per darrere d'Hochfugen (Àustria), que obrirà el calendari l'11 de febrer. Al març competirà a Jasna (Eslovènia), Nendaz (Suïssa), Kitzsteinhorn (Àustria), Obergurl (Àustria) i Roldal (Noruega).

L'any passat Fornell va iniciar la campanya al gener i v lora que aquest curs podrà fer «una millor preparació física» si les condicions de neu ho permeten, en considerar que té un mes més de temps.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT