PUBLICITAT

Llovera: «Mentre hi hagi opcions, lluitaré pel títol»

  • El Ral·li de Serón (Almeria) és la penúltima cita de l'Espanyol de terra
EL PERIÒDIC
SERÓN

Periodic
Llovera veu encara opcions de revalidar el títol de 2012 Foto: FOTOESPORT

Restem dues cites per acabar el Campionat d'Espanya de ral·lis de terra i Albert Llovera és segon en la classificació del grup N, aparentment sense opcions de poder lluitar per revalidar el títol. Però com que l'andorrà no es rendeix mai, ell mira les dades i veu que, compte, encara té alguna possibilitat. Així, el pilot d'Abarth és a Serón (Almeria), per disputar la penúltima prova i intentar esgarrapar punts. Ho té claríssim: «Matemàticament encara tenim opcions al títol i per aquesta raó cal seguir lluitant».

«És veritat que a nosaltres solament ens val el triomf i a més el nostre rival directe ha de fallar», assumeix Llovera. El pilot canari Alfonso Viera és l'home que més regular s'ha mostrat durant tota la temporada, i té les de guanyar, però mai se sap. «Nosaltres intentarem complir amb la nostra part i a partir d'aquí veurem com queda la situació», va assegurar l'andorrà, que està treballant en diferents fronts, com el del Dakar, prova que disputarà a partir del 5 de gener amb un buggy de l'equip MD, però ha aconseguit fer un espai de temps per fer un test abans de desplaçar-se a Serón. «Sense dubte tenir la possibilitat de situar-te al volant de l'Abarth S2000 abans d'un ral·li sempre és molt positiu. Recuperar sensacions de cara a la prova sempre et dóna molta confiança perquè no és agafar el cotxe i començar a competir», va manifestar Llovera.

Els reconeixements a Serón es faran demà. La sortida del primer participant està prevista per a les 8.00h del dissabte des del parc d'assistència. A partir de les 17.38h del mateix dissabte començaran a arribar al parc tancat final els equips que hagin aconseguit superar el recorregut, que es preveu amb duresa per a les mecàniques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT