PUBLICITAT

Els residents a Sant Julià no pagaran per entrar a Naturlàndia

  • L'ecoparc crea carnets amb descomptes per incentivar que els visitants repeteixin estada
  • La temporada d'hivern comença el 25 amb nous animals i molt previsiblement amb canons
CLARA GARNICA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un dels ossos que hi ha al parc d'animals de Naturlàndia des d'aquest estiu Foto: ÀLEX LARA

Els residents a la parròquia de Sant Julià de Lòria i els membres del consell d'administració entraran gratis a Naturlàndia. Aquesta mesura s'emmarca en una campanya de fidelització llançada per l'ecoparc temàtic, a partir d'uns carnets de vigència anual. L'objectiu és, oferint descomptes i promocions, aconseguir que el visitant repeteixi estada a Naturlàndia.

Paral·lelament, la societat vol que els lauredians «se sentin part de Naturlàndia i siguin els seus ambaixadors», segons va manifestar ahir la responsable comercial del parc, Vicky Grau. Per poder entrar de manera gratuïta els residents hauran de fer-se el carnet Emocions Plata (presentant un certificat de convivència). L'entrada de dia amb el carnet inclou el parc d'animals, el forfet d'esquí de fons i gran part d'activitats com el propi Tobotronc. Aquest carnet, paral·lelament, també ofereix descomptes a la resta d'activitats de l'ecoparc.

Pel que fa als interessats que vulguin fer-se aquest carnet i que no siguin de la parròquia, hauran de pagar 100 euros l'any en el cas dels adults, i 50 en el cas dels infants.

A part del carnet Emocions Plata, Naturlàndia n'ha creat tres més. Per una banda, el Family Club, per a infants d'entre 3 i 13 anys, amb un 25% de descompte a l'entrada si es va acompanyat i del 15% si es va sol. L'entrada serà gratuïta durant la setmana de l'aniversari del titular. Per altra banda, l'Emocions, un carnet per a majors de 14 anys que permet acumular punts i guanyar premis, també podent entrar sense pagar la setmana de l'aniversari del titular. Aquests dos carnets es van començar a comercialitzar durant la Fira d'Andorra la Vella i ja se n'han comptabilitzat 574 en el cas de l'infantil, per 394 en el cas de d'adults.

Finalment, el carnet Emocions Or dóna accés a totes les activitats del parc. Costa 200 euros als adults i 100 euros en el cas dels nens.

Respecte a la decisió de fer gratuït el parc pels lauredians Grau va exposar que «no són el nostre públic objectiu» i que no es pretén «guanyar diners amb ells». A més, s'ha volgut seguir la política d'altres parròquies amb camps de neu, fent promocions per als seus residents. Pel que fa a la resta de residents del país amortitzaran el carnet «venint a Naturlàndia quatre cops», va voler recordar Grau.

Temporada amb canons DE NEU / Aprofitant la presentació d'aquests carnets la responsable comercial de Naturlàndia va informar que la temporada d'hivern s'iniciarà el proper dilluns 25 de novembre. Actualment l'ecoparc es troba en parada tècnica, un procés que se segueix cada any per controlar i revisar totes les atraccions, va explicar Grau.

Durant aquests dies s'aprofitarà per fer el transport dels 25 nous animals que tindrà el parc, entre ells cabirols, muflons i cabres hispàniques.

L'objectiu, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin, és obrir les pistes d'esquí de fons pel pont de la Puríssima. Grau també va informar que està decidida en «un 80%» l'adquisició de canons de neu per garantir les pistes obertes tot l'hivern. Això si, primer cal una nevada per poder fer la primera capa, que confien que arribi abans de la festivitat de desembre.

El que sí que segur estarà obert pel pont de la Puríssima, va confirmar Grau, és la nova casa de colònies amb 116 llits al Camp Base de Naturlàndia. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT