PUBLICITAT

Andorra Telecom fa un càsting per a properes campanyes publicitàries

  • La parapública llançarà nous paquets de serveis i productes aquesta tardor
  • Les novetats estan vinculades a la implantació de la fibra òptica
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


casting2010
Un moment del càsting, davant de l'edifici d'Andorra Telecom. Foto: ANA / A.R.
Nous talents per a noves promocions. Aquesta podria ser la frase que resumís el càsting que durant aquest dissabte a la tarda està duent a terme Andorra Telecom en ple carrer davant de les seves dependències comercials a l'avinguda Meritxell. Tot i que David Baró, cap de Comunicació de la parapública, no ha entrat al detall, sí que ha avançat que Andora Telecom llançarà aviat, coincidint amb la Fira d'Andorra la Vella, nous paquets que simplificaran els productes i que al mateix temps oferiran més serveis.

Durant aquest dissabte a la tarda Andorra Telecom realitza un càsting al carrer  "a fi de trobar nous talents interpretatius perquè representin la companyia en campanyes publicitàries que es volen dur a terme", segons ha declarat David Baró, cap de l'Àrea de Comunicació, Imatge Corporativa i Premsa. Baró ha afegit que el fet de realitzar-se en plena avinguda Meritxell -davant de les dependències comercials d'Andorra telecom- també serveix com a "promoció de la marca".

Baró ha explicat que no hi ha uns criteris definits sobre el perfil dels nous talents que busquen en aquest càsting, sinó que es tracta de tenir un arxiu de persones disposades a participar en les campanyes que s'aniran realitzant en els propers mesos a l'hora de promocionar nous productes i serveis.

Sobre aquest aspecte, el Cap de Comunicació d'Andorra Telecom ha dit que es volen oferir paquets en els quals s'incloguin diferents productes i així "simplificar al màxim els serveis". Això es podrà fer gràcies a la implantació de la fibra òptica, que és una tecnologia que ofereix la possibilitat d'ampliar i créixer en serveis. Els primers productes es podran veure, probablement, coincidint amb la Fira d'Andorra la Vella.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT