PUBLICITAT

Gutiérrez, Esteve, Oliveras aixequen el teló amb Sochi a l'horitzó

  • Soulié començarà la setmana que ve en biatló i el surf de neu i l'estil lliure, a partir de desembre
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

S'aixeca el teló. La temporada de competició d'hivern 2013-2014 és a punt de començar en la modalitat d'esquí alpí. Demà ho faran Marc Oliveras i Kevin Esteve. I dissabte serà el torn de Mireia Gutiérrez.

Fa mig any que Roger Vidosa va anunciar que deixava l'alta competició i que la Federació Andorrana d'Esquí no compta amb la referència masculina, amb l'únic que quedava en l'estructura del primer equip nacional amb la retirada d'Àlex Antor després dels Jocs de Torí 2006. Vidosa ha obert moltes portes i ha tirat murs avall perquè a dia d'avui, set anys després, hi hagi una selecció com cal; de qualitat i quantitat.

Ara, sense ell, a Oliveras i Esteve els toca agafar el relleu en un any olímpic, amb els Jocs de Sochi (Rússia) a l'horitzó. Tots dos s'estrenaran demà amb aquest nou rol en una sèrie de curses FIS a Tignes (França) si la inestable meteorologia ho permet i la setmana vinent continuaran amb proves de velocitat de Copa d'Europa a Reiteralm (Àustria)

De la seva banda Gutiérrez debutarà dissabte i amb el llistó ja ben alt, en un eslàlom de Copa del Món a Levi (Finlàndia), per continuar també la pròxima setmana amb dos gegants i dos eslàloms de Copa d'Europa en el mateix escenari, coincidint amb la primera prova de l'equip de joves a Hemsedal (Noruega).

Soulié haurà d'esperar al 22 de novembre per iniciar la Copa del Món a Oestersund (Noruega) i a partir del desembre entrarà en escena Lluís Marín en surf de neu i Scotty Jordan en estil lliure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT