El cros anual del Lycée aplega... ¡754 participants!

Alguns dels participants en el cors de Lycée, al tartà del Comunal. Foto: FAA

No hi ha dubte que la salut de la base de l'atletisme és més que envejable. Ja és típic veure com cada any a la tardor es celebra el cros del Lycée amb centenars de nens i nenes i el cap de setmana passat es va celebrar l'edició del 2013 amb una xifra que no deixa de sorprendre: 754 participants, procedents de dos centres educatius del país: el propi col·legi francès i l'Institut Espanyol.

Segons les edats i el sexe es van fer dos circuits: un de 2 km. i l'altre de 2,4. Tots dos amb final a l'Estadi Comunal. En total, vuit curses diferents en les quals sens dubte va sortir guanyador la Federació Andorrana d'Atletisme, per la gran quantitat de canalla que hi va participar.

D'altra banda es va celebrar, també en la instal·lació de la capital, la primera jornada del Criterium Absolut, que en consta de cinc i que està ideada per oferir algunes competicions als atletes del Principat com a pedra de toc abans dels Campionats Nacionals i de les proves a altres països. Es van fer proves de 60 metres, 400, 1.500, perxa o triple salt femení amb prop de 25 corredors del Sant Julià, l'Amics de l'Atletisme i el Valls d'Andorra.