PUBLICITAT

Contenidors sota terra

  • El Comú d'Encamp instal·la al Prat Gran un punt soterrat de separació de brossa H La inversió total ha estat de 32.000 euros
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Contenidors soterrats al Prat Gran, ahir Foto: ÀLEX LARA

El Comú d'Encamp va inaugurar ahir el nou punt soterrat amb set contenidors que recullen tot tipus de brossa: vidre, paper/cartró, envasos i rebuig. Aquesta nova instal·lació, que s'ha fet al costat del Prat Gran, ha tingut un cost de 32.000 euros i és el tercer punt d'aquestes característiques que es fa a Encamp.

Tal com i com va comentar la consellera d'Higiene i Medi Ambient, Olga Alves, el nou punt era una obra prioritària, que facilitarà la gestió dels residus, oferint més capacitat, millorant la higiene i embellint la zona, tant pensant en els residents com en els visitants.

Pel que fa a la seva capacitat, els quatre de rebuig tenen una capacitat de 4.000 litres de brossa cadascun i els altres tres de recollida selectiva poden albergar fins a 3.000 litres de residus.

Així, aquests contenidors soterrats s'afegeixen a altres millores als entorns com per exemple els altres dos tancats que hi ha a Encamp i els quatre del Pas de la Casa. Per al 2014 s'ha previst dues zones més tancades a Encamp i dues més al Pas de la Casa, que ja estan pressupostades.

La consellera va informar que no sempre és possible fer contenidors soterrats, ja que sovint hi ha instal·lacions dels serveis de FEDA o d'Andorra Telecom.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT