PUBLICITAT

Blanch no té res preocupant al turmell i avui es reincorpora

  • Pablo Sánchez té el mateix problema però està encara a l'espera de saber l'abast de la lesió
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Blanch (dreta) ensenya a Sánchez la zona de la lesió, divendres Foto: EL PERIÒDIC

Bones notícies, les que arriben després de la torçada de turmell que va patir Marc Blanch el divendres passat en l'inici del partit contra el Palència. Malgrat que només va jugar dos minuts per precaució després de ser inspeccionat a la banqueta, l'evolució de la lesió al llarg del cap de setmana ha sigut positiva i segons va assegurar ahir Joan Peñarroya «demà [per avui] l'esperem a la pista per fer l'entrenament».

La incertesa flota encara vers Pablo Sánchez, que el dia abans del partit amb el Palència també es va torçar el turmell i encara no sap el diagnòstic exacte. Ahir a la tarda el capità es va sotmetre a una ressonància magnètica simplement perquè el club s'asseguri que no té res més del que s'espera. Segons va explicar Peñarroya: «Va fer un gest estrany quan va caure i li fa mal en un os». El que està clar és que el River MoraBanc continua tenint uns problemes amb les lesions des de principis de pretemporada que, malgrat no ser preocupants, no permeten a l'equip tenir una continuïtat en els entrenaments. «Si ens exercitem tots, millor», va clamar el tècnic, «però quan falta algú els altres han de donar un pas endavant i crec que els meus jugadors ho estan fent».+

Sobre la trajectòria en la lliga, Peñarroya va fer l'enèsim discurs de cautel·la. El cert és que el propi tècnic va entrar en un carreró sense sortida amb el seu discurs. Si bé es cert que va admetre que contra el Palència l'equip andorrà va jugar un quart periode «dolent», també va tornar a recordar que aquest any «si no guanyem de vint punts a la gent no li val». «Quedaven 40 segons, guanyàvem de quatre i teníem possessió. Jo signava a que sempre tinguéssim aquest problema...», va assegurar. El mateix entremat va plantejar amb els rivals. Primer va parlar de la igualtat dels equips de l'Adecco Or: «Ja no és una lliga de dos. El Burgos ha tingut problemes amb el Melilla i el Breogán és el colíder però guanyant els seus partits en els darrers segons...». I va passar a parlar del favoritisme del River: «Sembla que quan algú juga amb el River la lliga ja no està igualada... Hem de tenir un equilibri alhora de fer valoracions perquè arribaran moments de dificultats i hem d'estar preparats». El River continua guanyant i Peñarroya, amb el seu discurs caut.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT