PUBLICITAT

Imputat un conductor andorrà per anar a 194 km/h

  • El límit permès al tram era de 90km/h i l'acusat va donar positiu
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
El vehicle de l'imputat. Foto: MOSSOS D?ESQUADRA

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment un conductor andorrà de 28 anys resident a la parròquia d'Escaldes- Engordany com a presumte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per circular a una velocitat penalment punible. El conductor va ser detectat circulant a 194 quilòmetres per hora en un tram limitat a 90 km/h. A més va donar un resultat positiu en el control d'alcoholèmia.

Els fets van tenir lloc el 2 de novembre a la carretera C-53, prop d'Anglesola (Urgell), on els mossos duien a terme un control de velocitat al punt quilomètric 120.

Segons van informar des del departament de premsa del cos, es va aturar un turisme que circulava a 194 km/h en un tram limitat a 90 km/h. El conductor, veí d'Escaldes d'Engordany, de 28 anys i de nacionalitat andorrana, va quedar imputat per un delicte relatiu al trànsit. A més, també se'l va denunciar administrativament per conduir sota els efectes de l'alcohol, ja que a la prova d'alcoholèmia que li van efectuar els agents va donar un resultat positiu de 0,31 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. Els mossos van instruir diligències penals contra el conductor i les van transmetre als jutjats de Balaguer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT