PUBLICITAT

Sant Julià confia que Oh! Fertes' ajudi a millorar les vendes

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto:

Una norantena de parades es van donar cita ahir al barri de Rocacoba de Sant Julià per participar en la segona edició de la Fira Oh! Fertes d'aquest any. Segons va explicar a l'ANA el conseller de Social, Carles Àlvarez, aquesta acostuma a ser la millor fira en vendes i els mateixos comerciants demanen fer-la per tirar endavant els seus establiments. A més, la bona afluència d'ahir i de les altres fires en aquest tram demostra que «les fires al barri de Rocacorba s'estan consolidant».

La fira outlet Oh! Fertes és un «clàssic», com va reconèixer el conseller de Social lauredià. La primera celebrada el mes d'abril ja va tenir molt èxit i per això ahir se'n va fer una segona edició amb «bona acceptació i molts visitants», va dir.

En total una norantena de parades es van aglutinar al barri de Rocacorba on van oferir roba, complements, articles de decoració i productes d'alimentació, entre altres, a preus especials. A la part alta, s'hi van exposar els cotxes d'ocasió i al Prat Gran s'hi han desenvolupat activitats d'animació per a petits i grans. Àlvarez va defensar la divisió de les activitats en zones temàtiques i aposta per «concentrar la gent en aquest tram», ja que «és més arrecerat, a l'hivern dóna més tranquil·litat per la meteorologia, fa més caliu i fa que sigui més exitosa».

La fira acostuma a ser, segons el conseller, «la millor en vendes» i per això els mateixos comerciants demanen fer-la i es repeteix.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT