El FC Andorra clou una ratxa de 4 partits sense vèncer

SANT JULIÀ DE LÒRIA

El FC Andorra va posar fi el dissabte passat a una ratxa de quatre jornades sense guanyar i que durava més d'un mes (des del 28 de novembre, 2-1 a casa contra el Poblet). L'equip que dirigeix Justo Ruiz es va imposar per 2-0 al Centro Europeo Tecnofutbol i ha rebut una gran dosi de moral, a més d'abandonar la posició de possible descens que ocupava.

Leo Alves va ser el gran protagonista de la tarda a Aixovall, en anotar els dos gols davant un rival que va voler tenir la possessió de la pilota, però que no va saber generar perill amb ella.

DEBUT DE LUIS I JULI SÁNCHEZ / L'Andorra es va trobar amb més forats per atacar arran del primer gol, que va arribar poc abans de la mitja hora de joc, però ni amb Luis do Nascimento ni amb Juli Sánchez, que van debutar amb la tricolor, no va saber sentenciar. Sort que Leo ja havia resolt als tres minuts de començar la segona part, perquè amb clares ocasions al contraatac, l'Andorra va poder acabar amb un marcador de golejada.