Sallés cau en la ronda inicial contra l'espanyola Padilla

• Un ?shido' en contra resol el combat de l'andorrana, que no pot repescar
MÀLAGA

Un pla general dels tatamis de l'Internacional Hondarribia, dissabte Foto: FANJUDO

Laura Sallés no va poder treure res de profit en la prova de Copa d'Europa que s'ha disputat aquest cap de setmana passat a Màlaga. La lluitadora andorrana es va veure fora de la competició ja en la primera ronda i, al final, en l'únic combat que disputaria en una categoria de mensy de 63 quilograms que va aplegar 14 lluitadores.

Sallés, emparellada amb l'espanyola Saray Padilla, va plantar cara a la rival en un enfrontament de màxima igualtat i que finalment es va resoldre amb un shido assenyalat en contra de la lluitadora de la Fandjudo. Com la seva rival va caure en la segona ronda, Sallés no va poder repescar. Segons el cos tècnic, malgrat la derrota Sallés està «recuperant la forma i el ritme de competició» i tornarà a lluitar als tatamis el pròxim 23 de novembre al trofeu Ciutat de l'Hospitalet.

sort dispar a hondarríbia / D'altra banda, la Fandjudo va enviar una delegació de quatre lluitadors cadets per al trofeu Internacional Hondarribia, puntuable per a la Copa d'Espanya de la categoria. No van poder fer res per evolucionar en la competició Lia Povedano en la categoria de menys de 70 quilograms, que va caure a la primera davant Clàudia Santamaria (Madrid) i Jaume Martí en menys de 73, que va perdre amb el basc Ander Cueto. Cap d'ells va poder disputar la repesca.

Sí que van tenir una gran actuació Fabià Ramos i Magda Sánchez, en guanyar tres combats i arribar als quarts de final. Ramos, en una categoria de menys de 66 quilograms amb 65 lluitadors. Sánchez, en la de menys de 57 quilograms, amb 38 participants. Tots dos van tenir un quart combat gràcies a la repesca, però el van perdre.

Ahir tots els equips participants de la Copa d'Europa van aprofitar per fer un entrenament conjunt en les mateixes instal·lacions.