PUBLICITAT

La cursa Transfronterera uneix la Seu i Sant Julià

  • A les 16.00 juga el FC Andorra a Aixovall, a les 17.00 hi ha patinatge, i a les 18.00 futbol sala
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xavi Gil, durant un matx a Aixovall de la temporada anterior Foto: ÀLEX LARA

Els esports d'equip són els protagonistes del cap de setmana, tot i que la Travessa Transfronterera entre la Seu d'Urgell i Sant Julià és un plat fort. Amb tot, destaca que torna el FC Andorra a Aixovall, i que el Sant Julià de sala rep el líder.

CURSES DE MUNTANYA
La Transfronterera i els seus 26km
Avui des de les 8.00h surt des de la Seu d’Urgell la Transfronterera, cursa de muntanya de 26km que uneix la capital urgellenca amb Sant Julià de Lòria. Hi ha més de 200 inscrits, per a una cursa que té el sobrenom «Camí del retrobament».
FUTBOL
El FC Andorra, contra el Tecnofutbol
Aixovall torna a viure el futbol del FC Andorra, que rep des de les 16.00h el Tecnofutbol, equip que és a la part mitja de la classificació de la Primera Catalana amb 11 punts, pels 8 que suma l’equip que entrena Justo Ruiz, que flirteja amb el descens.

PATINATGE ARTÍSTIC
El Poliesportiu acull el Festival de Patinatge
Avui és un dia important per al Club Patinatge Artístic d’Andorra perquè organitza la 12a edició del Festival de Patinatge Artístic. La cita és a les 17.00h al Poliesportiu, amb més de 300 patinadors i 11 clubs.

FUTBOL SALA
El Sant Julià rep el totpoderós Ascó
El CE Sant Julià rep avui a les 18.00h al Centre Esportiu lauredià l’Ascó, líder de la Tercera Divisió i amb una plantilla de luxe, amb jugadors de renom que han estat en els principals equips de la Primera Divisió del futbol sala espanyol. Amb tot, els homes que entrena Talín Puyaltó estan disposats a donar la sorpresa amb el suport del públic, del qual esperen una bona afluència.

vÒLEI
Difícil visita del CV Andorra a Canàries
No és un bon moment, però el CV Andorra ha de donar el cop a la taula d’una vegada, i la visita a les illes Canàries, tot i les dificultats, hauria de ser aquest punt d’inflexió. Després de quatre jornades, l’equip andorrà només suma un triomf, pels dos del Vecindario, però la convicció ha de ser la seva arma. A partir de les 18.00h, al Municipal de Vecindario, les cartes sobre la mesa.

HOQUEI PATINS
L’Andorra HC, a la pista del líder
El Folgueroles és el líder del grup 3 de la Segona Catalana on milita l’Andorra Hoquei Club. Tots dos equips es veuen les cares avui a partir de les 19.00h. El matx lluny del Principat és una prova de foc per als jugadors de Juan Sebastián, que sumen 11 punts en sis partits, amb quatre victòries, mentre que els líders han fet ple de victòries en cinc duels.

RUGBI
El VPC vol mantenir el lideratge a domicili

Després de vèncer 22-18 el Tarascon, el VPC Andorra intentarà diumenge mantenir el lideratge de Promoció amb una victòria al camp del Ramonville, a prop de Tolosa. Els andorrans s’enfronten a un equip que només ha guanyat un dels cinc partits que ha jugat i, és clar, és cuer.

FUTBOL
Sisena jornada de la Lliga Nacional
Demà, 6a jornada de Lliga. A Alàs a les 12.00h, l’Encamp contra l’Inter Escaldes. A la mateixa hora, a Aixovall, duel entre la UE Santa Coloma i el Sant Julià, que és colíder juntament amb el Lusitans, que juga a les 16.00h amb l’Ordino. Tanca la jornada el FC Santa Coloma-Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT