PUBLICITAT

El 29 de desembre es disputarà la 13a jornada

  • El River MoraBanc rep avui (21.00h) un Palencia amb qui iguala a la taula
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Schreiner, en l'últim partit contra el Breogán de Lugo al Poliesportiu Foto: ÀLEX LARA

Avui hi ha partit al Poliesportiu a les 21.00h entre el BC River Andorra MoraBanc i el Quesos Cerrato Palencia, dos equips amb idèntics guarismes al capdavant de la classificació de la LEB Or, però ahir el que toca la fibra dels jugadors és que ahir es va confirmar que la Federació Espanyola ha confirmat els canvis en la competició que afecten en temes sensibles com traslladar la 13a jornada de la lliga regular al dia 29 de desembre.

La Comissió Delegada del bàsquet espanyol va aprovar que, a més de posar el dia 29 l'última jornada de la primera volta de la lliga, aquesta es disputarà en horari unificat, a les 19.00h, per als equips que lluitin per classificar-se per la Copa Príncep. Aquesta competició, a un únic partit, es disputarà en la data prevista, això és el 31 de gener. Així mateix, la Comissió, on hi era el BC Andorra juntament amb el Palencia, Peñas Huesca i Breogán, va acordar eliminar el play-out i reduir a tres partits el primer play-off per l'ascens, que serà els dies 11, 20 i 22 d'abril –si fos necessari aquest últim matx. El segon play-off es disputarà a partir del 25 d'abril, i la final a partir del 9 de maig, sent un hipotètic cinquè partit el 20 maig. La competició regular, que deixarà establerts els enfrontaments pel play-off, acabarà el 4 d'abril.

A tot això, avui hi ha partit, i dels perillosos, perquè el River MoraBanc rep el Palencia. Serà una lluita de braus entre l'equip que millor atac té contra el que millor defensa ha demostrat fins ara. Thomas Schreiner, que va ser al cinc ideal de l'última jornada, ho va definir molt bé: «Ells juguen lent, i nosaltres ràpid». El tècnic Joan Peñarroya, conscient del rival, espera «un partit de màxima dificultat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT