PUBLICITAT

Comprar i regalar la marca Andorra

  • El Govern repeteix la iniciativa de l'any passat per les festes de Nadal i en dobla el pressupost
GLÒRIA GURDÓ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El ministre portaveu, Jordi Cinca i el cap de la Unitat de Consum, Xavier Granyó, en la roda de premsa d'ahir Foto: SFG

Sota el lema Compra i regala Andorra, tots hi sumem el Govern va anunciar ahir que repetirà la campanya de foment del comerç i el consum intern que va llançar per primera vegada el desembre de l'any passat. La novetat més destacable aquest any és que en doblarà el pressupost que passarà de 15.000 a 30.000 euros i que anirà destinat a la promoció en els mitjans de comunicació escrits gràfics i virtuals, i la ràdio i la televisió locals. El cap de la Unitat de Consum del Govern, Xavier Granyó, va explicar que «la campanya també constarà d'accions de dinamització puntuals per multiplicar-ne l'impacte, pels volts de Nadal». Amb tot, no va donar gaire més detalls a l'espera de presentar-la primer als sectors implicats, sobretot el comerç.

No obstant això, Granyó va insistir en les línies polítiques de la campanya que són potenciar la gran oferta del país a vegades desconeguda pels ciutadans i difondre els beneficis del consum intern per al comerç, la distribució però també per a la societat, ja que genera riquesa, llocs de treball i més ingressos per al país. El tècnic també va argumentar que «tot i que va dirigida al consumidor nacional, la campanya difon un missatge que intenta incidir de forma positiva en el consum dels ciutadans però sense agredir els visitants per la coincidència amb les festes de Nadal», d'aquí l'eslògan Compra i regala Andorra, «perquè els visitants també s'hi sumin».

Imatges suggerents

La campanya es concretarà en imatges suggerents de cada sector comercial i productiu made in Andorra, de la restauració, l'hoteleria o els viatges, entre altres negocis. Les imatges aniran acompanyades d'una petita història irònica per provocar una reacció positiva en els consumidors. El ministre portaveu del Govern, Jordi Cinca, va afegir que el Govern no escatima esforços per participar en la reactivació de l'economia i que també se suma «als esforços notoris d'Andorra Turisme per recuperar els visitants de proximitat els que històricament han estat els clients d'Andorra per excel·lència». I va afegir que «no és casual que aquesta campanya arrenqui el 2 de desembre i s'allargui fins el 5 de gener» referint-se a «donar continuïtat a la campanya de tardor ‘Andorra Shopping Festival' que acaba a finals de mes». En quant als resultats de les edicions del desembre i el maig passats, Cinca, va reconèixer ahir que el Govern no disposa de dades objectives fiables per determinar-ne el retorn però que «la percepció dels sectors comercial i dels productors autòctons és bona». A més, també va defensar la iniciativa pel fet que «tots els països del nostre entorn fan campanyes similars, sobretot en un moment econòmicament complicat com el que tenim», i va concloure que «hem de posar totes les eines de què disposem per aconseguir invertir la tendència».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT