PUBLICITAT

Sis andorrans al Mundial de Guadalajara júnior i sub-21

  • Pera, Spitzer, Moreira, Maia, Herver i Martins representen la Federació
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alguns dels mundialistes, a Escaldes durant un intercanvi amb Navarra Foto: EL PERIÒDIC

La ciutat espanyola de Guadalajara acull des d'avui els primers combats del Campionat del Món de karate en les categories cadet-júnior i sub-21. La Federació Andorrana (FAK) hi participa amb sis karateques, Meritxell Pera i Maria Spitzer, que debuten avui, a més de Sílvio Moreira, Daniel Maia, Sandra Herver i Diogo Martins. La cita està avalada per la Federació Mundial de Karate (WKF).

La selecció nacional va arribar a principis de setmana a Guadalajara per començar els tràmits burocràtics per aquest Mundial. Dels sis andorrans, dos debuten avui: Meritxell Pera en -60kg i Maria Spitzer en +60kg, les dues en la categoria sub-21 de kumite (combat). Divendres no hi haurà participació dels esportistes de la FAK, i així la competició seguirà dissabte amb Sílvio Moreira en cadet kata (tècnica), a més de Daniel Maia en cadet kumite amb -52kg, i Sandra Herver en júnior kumite de -59kg. Tancarà la participació andorrana, diumenge, Diogo Martins en la categoria cadet kumite de -63kg.

«Viatgem amb les maletes plenes d'il·lusió i una molt bona preparació física, tècnica i psicològica», va dir el director tècnic de la FAK, Xavier Herver, que es mostrava molt optimista de cara a aquesta cita mundialista: «És la vegada que, amb diferència, millor s'ha preparat a Andorra un esdeveniment de primer nivell».

JODAR I HERVER, JUNTS / El karate andorrà manté en aquests temps una bona línia d'entesa. Una bona prova és que el seleccionador nacional, Manel Jodar, i el director tècnic de la FAK, Xavier Herver, són junts a l'expedició, oblidant així els problemes que van tenir en el passat.

TAMBÉ HI SÓN GARCIA I FERNÁNDEZ / La part institucional a Guadalajara estarà formada pel president de la FAK, Antoni Garcia, i la vicepresidenta, Maria Fernández, que participaran en reunions organitzades per la Federació Internacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT