PUBLICITAT

El BP debuta a la Lliga a la pista d'un altre favorit

  • L'equip de Jandro juga a Puertollano amb la baixa de Paulinho
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ludo defensa la posició davant Ari en l'amistós contra el Barça. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Per fi. El BP tenia ganes de començar una temporada que s'espera il.lusionant després del dur treball que s'ha fet en la pretemporada. Però l'estrena en una Divisió de Plata que aquest any tindrà un únic grup amb 19 equips --puja el primer, promocionen per a l'ascens del segon al vuitè i baixen els cinc últims-- és avui a una pista complicada, la d'un Puertollano (19.00 hores) que també té el cartell de favorit per estar entre els millors.

L'equip de Jandro Álvarez viatja a terres manxegues amb la ja coneguda baixa de Paulinho, que continua lesionat, però l'entrenador, que s'estrenarà a la banqueta en partit oficial, igual que Aranburu a la pista, va amb "una enorme il.lusió" i sobretot amb la intenció de tornar al Principat amb els primers tres punts: "Crec que és important començar amb bon peu. Un bon inici pot provocar una dinàmica positiva en les següents setmanes i això és el que buscarem en el primer partit", va assenyalar.

EL SISTEMA, EN SECRET
Jandro, com De la Rosa, és un analista profund dels rivals. La seva filosofia és que l'equip tricolor tingui un estil propi, però tampoc no té problemes per adaptar el sistema segons les característiques de l'altre equip: "Ja es veurà com juguem. Depèn", va indicar sense voler revelar les armes.

Sobre el rival sí que sap què s'espera: "He vist vídeos i sobretot a casa pressionen a tres quarts de pista". En això el BP està preparat, perquè així li van jugar el Sala 10 Saragossa i el Barça en els amistosos de la pretemporada, que són de Divisió d'Honor. També eren de la màxima categoria espanyola Contreras (exZamora), Rober (Pamplona) i Carlitos (cedit per l'Interviú), les tres noves incorporacions del Puertollano. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT