PUBLICITAT

Doble visita de la FIS a la Coma d'Arcalís i l'Àliga

  • Les inspeccions continuaran aquest matí abans de donar el vistiplau
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uwe Beier, director de curses d'SBX de la FIS, ahir a la Coma d'Arcalís Foto: VALLNORD

ahir va ser el dia en què diferents membres de la FIS van començar a visitar les dues pistes andorranes que estan en el calendari internacional d'aquesta temporada. Una és la de la Coma de Vallnord (Arcalís) on es disputarà la Copa del Món de boardercross, i l'altra és la de l'Àliga de Grandvalira (el Tarter), que acollirà les finals de la Copa d'Europa d'esquí alpí. Les dues visites s'ampliaran avui amb una altra i definitiva.

A Vallnord, la delegació de la FIS va estar encapçalada per Uwe Beier, director de curses d'snowboard de la FIS, que va estar acompanyat per Jean Claude Montané, director d'Arcalís, a més del director de la prova andorrana, Santi López, el vice-president de la FAE, Josep Maria Raméntol, i l'entrenador del surfista de neu Lluís Marín, Pere Goicoechea.

Beier va valorar la pista per la seva amplada, a més de ser un circuit obert i sense obstacles, segons va explicar Vallnord en un comunicat. Així mateix, Beier va donar el vistiplau a la nova instal·lació de canons de neu. A més, es va informar que la sortida serà uns 40 metres més avall de la prova de la Copa d'Europa de la passada temporada, tot i que la meta serà al mateix lloc amb cinc corbes i mòduls més grans. Per altra part, les negociacions perquè Vallnord aculli una segona prova de la Copa del Món encara continuen.

A Grandvalira, la visita d'ahir va ser el primer pas per rebre l'homologació de l'Àliga. S'hi van desplaçar Janez Fleré, coordinador tècnic de la Copa d'Europa d'esquí alpí, i Markus Murnnan, homologador de pistes FIS, amb els tècnics de Grandvalira encapçalats per Jordi Pujol, a més de membres de la FAE com el director tècnic, Carles Visa. La pista de descens rebrà avui de nou una nova visita d'aquests dos membres, que oferiran també una roda de premsa per explicar els detalls finals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT