Andorra supera Alemanya i Àustria i avui lluitarà pel cinquè lloc

• El combinat de Marc Martín juga avui davant Suïssa el darrer partit de l'Europeu sub-17
NORTHAMPTON

Una acció de l'Andorra-Espanya, dijous passat a la nit. Foto: FAP

Andorra va guanyar ahir els dos primers partits de la lluita pel cinquè lloc en el Campionat d'Europa sub- 17 que s'està disputant aquesta setmana a Northampton (Anglaterra). El combinat que dirigeix Marc Martín necessita superar avui Suïssa per millorar la sisena posició aconseguida l'any passat.

Alemanya va ser el primer rival. La primera part va acabar sense gols, però en la segona el jove Llorenç Miquel va fer diana als minuts 25 i 29, fruit de la insistència i domini tricolor. Alemanya va reaccionar, però tard i en part per culpa de la bona defensa d'Andorra, que tot i encaixar el 2-1 al minut 35 va poder mantenir el triomf. Després tocava Àustria i de nou va ser un partit reeixit: 3-1 amb gols de Joel Tomé, Àlex Vázquez i Gerard Miquel.

A UN PAS DE LES SEMIFINALS
La història hauria canviat si dijous a la nit França hagués guanyat Anglater- ra; Andorra hauria accedit a les semifinals per goal average si s'hagués produït aquest resultat, però el combinat amfitrió va obtenir un empat a 2. La classificació en la lligueta va acabar amb Espanya primera amb nou punts, Anglaterra amb quatre, Andorra amb tres i França amb un.

UN TRIOMF I DUES DERROTES
El bagatge d'Andorra en la lligueta va ser d'una victòria i dues derrotes. Després de vèncer França en el debut 0-4, la selecció de Martín va perdre amb Anglaterra, en un partit clau, per 5-3. Vázquez va avançar els tricolors al minut 2, Taylor va empatar al 7, Joel Tomé va recuperar l'avantatge al 16 i a 25 segons pel descans, de nou Taylor feia l'empat. Al segon temps Taylor va fer el 3-2, Vázquez va empatar en el 35 i el els darrers tres minuts Carter, per partida doble va donar el triomf als anglesos.

Quedava Espanya, que està molt per sobre de tots, i la derrota va ser per 2-7. Era d'esperar. Tomé va marcar els dos gols, però l'empat d'Anglaterra amb França va tirar per ter- ra el somni de les semifinals. [email protected]