PUBLICITAT

Blanch demana al turisme rural millorar la presència a Internet

  • L'experiència del client ha de ser una eina de competitivitat
EL PERIÒDIC
LA POBLA DE SEGUR

Periodic
La jornada organitzada per la Federació de Cases de Turisme Rural Foto: TONY LARA

El director del Patronat de Turisme, Jordi Blanch, ha subratllat la necessitat de millorar el posicionament i la presència a Internet dels establiments de turisme rural de la demarcació de Lleida, mitjançant un bon web en idiomes i l'aprofitament dels mitjans socials. En aquest sentit, Blanch ha aprofitat per traslladar als empresaris de turisme rural la necessitat de gestionar l'experiència dels seus clients com una eina de competitivitat, l'anomenada reputació online, per ajudar a fidelitzar els clients i atreure un major nombre de turistes tant en l'àmbit estatal com internacional. Blanch, ha fet aquestes declaracions durant les Jornades de Turisme Rural 2.0 celebrades a la Pobla de Segur.

Blanch ha dit que avui dia una estada satisfeta i recomanada va molt més enllà de la possibilitat que només se n'assabenti el «cercle íntim» del turista que ens visita. Avui dia cada turista satisfet pot esdevenir una mena d'«agent comercial» de l'establiment que prescriu activament amb els seus comentaris en xarxa. D'altra banda, el director del Patronat també s'ha referit a la necessitat d'adaptació de l'oferta a la demanda per atendre els gustos canviants i exigents del públic.

El director del Patronat de Turisme ha fet aquestes declaracions en el decurs de les Jornades de Turisme Rural 2.0, organitzades per la Federació de Cases de Turisme Rural de les Terres de Lleida, que compten amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació.

La jornada de formació adreçada a tots els associats de la Federació de Cases de Turisme Rural de les Terres de Lleida ha inclòs un taller professional sobre noves tecnologies Cloudsuite ventas: WordPress i estratègia en xarxes socials, que ha estat impartit per l'especialista en comunicació online i offline i continguts digitals Tirso Maldonado.

Lliurament de l'Espiga d'Or / En el decurs de la jornada s'ha fet el lliurament de l'Espiga d'Or de la Federació de Cases de Turisme Rural de les Terres de Lleida a Joan Badia, expresident de l'Associació de Turisme Rural de l'Alt Urgell i la Cerdanya (TRAU) i membre de la Federació de Cases de Turisme Rural de les Terres de Lleida, en reconeixement a la seva aportació en el desenvolupament de la classificació per espigues dels establiments de turisme rural.

Aquest és el segon any que la Federació de Cases de Turisme Rural de les Terres de Lleida lliura l'Espiga d'Or, amb l'objectiu de reconèixer els mèrits, les iniciatives i la col·laboració per part de persones, d'entitats i dels mateixos associats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT