PUBLICITAT

Peñarroya: «No parlo gratuïtament dels rivals»

  • El tècnic insisteix en què aquesta lliga demostra que serà «molt més igualada que l'any passat»
@PeriodicAND
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Schreiner, en el cinc ideal de la jornada passada a la LEB Or Foto: ÀLEX LARA

La LEB Or 2013-2014 era en boca de molts i sobre el paper una batalla que podia estar entre dos equips. El Ford Burgos i el River MoraBanc eren els cocos, però segons avança la competició queda clar que la igualtat és i serà màxima. El Breogán va derrotar els andorrans i a la jornada següent s'ha carregat al Burgos, que ja havia perdut contra el Cocinas.com al qual el BCA havia apallissat. És a dir, que no hi ha cap motiu per pensar en refiar-se de ningú, cosa que el tècnic Joan Peñarroya reivindica com a discurs propi: «No parlo gratuïtament dels rivals». Serà una LEB Or igualada, «molt més que l'any passat quan dos equips es van despenjar fàcilment».

El River MoraBanc és líder de la competició, però empatat amb el Breogán a quatre victòries i una derrota, que són els mateixos números que el pròxim rival dels andorrans, el Quesos Cerrato Palencia. «És un equip que aspira a tot». I sí sembla un discurs repetit, però és que Peñarroya té clar que no hi ha cap rival coix. Així mateix, ahir va voler reivindicar el seu equip: «No podem tenir la sensació que si no guanyem de 20, fent un mal partit». El tècnic va valorar com els seus jugadors es van saber adaptar la jornada passada per poder derrotar el Melilla.

¿CANVIS DE CALENDARI? «ENS ADAPTAREM» / Preguntat per la possible vaga de jugadors ara que la jornada estava prevista per al dia 27 de desembre és possible que canviï al 29, el tècnic va contestar assumint la posició de director d'orquestra: «Respecto totes les opinions. Les dels jugadors, dels clubs i dels aficionats». En tot cas, Peñarroya va afirmar que tot i ser una competició en què «a la segona jornada es canvien normes i que el calendari després també varia, «ens haurem d'adaptar». La situació ara és en un punt de negociació i estudi entre jugadors, clubs i Federació.

SCHREINER, AL CINC IDEAL / El BCA gairebé no falla en el cinc ideal de cada jornada. En aquesta ocasió ha estat l'austríac Thomas Schreiner l'home que ha entrat entre els més destacats, gràcies als 15 de valoració sumats pels seus 12 punts, 3 rebots, 5 assistències i 1 recuperació. Schreiner és al cinc de la jornada com a base, amb l'escorta Alberto Ruiz de Galarreta (Cocinas.com), l'aler Dejan Todorovic (Clínicas Rincón), l'ala-pivot i MVP de la jornada, Roberto Morentín (Ourense), i el pivot Jonathan Kale (Ourense).

VICTÒRIA DEL BCA FEMENÍ / El sènior femení del River MoraBanc es va imposar el cap de setmana passat al CEP Vallfogona per 64-41. Per la seva part, el sènior B masculí no va poder amb el Grup Barna, contra qui va caure 83-74. Així mateix, el júnior masculí va ser apallissat a Badalona: 107-41 contra l'Aracena Sant Josep B.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT