Derrota del CV Andorra a Vigo i revés a les aspiracions

VIGO

El Club Vòlei Andorra va encaixar una derrota per 3-2 el passat dissabte a la pista del cuer, el Club Vigo, que suposa un revés a les aspiracions. El conjunt que dirigeix Lluís Hillaire ha format un bloc amb qualitat per intentar mirar aquesta temporada a la part alta de la taula però la derrota en terres gallegues no ha fet més que generar dubtes sobre si pot donar aquest pas endavant.

Les errades en el servei –fins a 22– i la irregularitat en el joc mostrada van ser claus per a que els locals sumessin la primera victòria de la temporada.

El CV Andorra va anar a remolc fins el set del desempat. Va neutralitzar un primer set de desavantatge de 25-21, responent amb un autoritari 19-25, i un altre ajustat 25-23, per igualar a dos sets amb un insultant 16-25. En el set de desempat tot apuntava a la victòria andorrana després d'un parcial inicial d'1-5 que es va mantenir fins el 5-10. Llavors va arribar la desfeta. Un parcial de 10-2 per al Vigo va acabar amb les aspiracions dels d'Hillaire de guanyar el primer partit fora.