El FC Andorra cau a El Catllar 2-0 i Justo torna a enyorar un ariet

• L'equip tricolor troba a faltar un referent a dalt tot i confirmar els fitxatges de Juli Sánchez i Luis
EL CATLLAR

el FC Andorra va perdre ahir a El Catllar per 2-0 en un d'aquells partits en què va dominar però li va faltar pólvora a dalt. Justo Ruiz va repetir allò que havia avisat ja en la pretemporada: «Ens falta una referència a dalt». I crida l'atenció que ho digués ahir, hores després de confirmar-se els fitxatges de l'extrem de la UE Santa Coloma Luis do Nascimento i del mitja punta del Lusitans Juli Sánchez. Reforços que proporciona una qualitat afegida a la dels Ludo, Sebas, Mejías o fins i tot Xavi Andorrà i Manolo Jiménez, però que no ressol la falta d'un nou pur, d'un rematador que acabi les jugades.

Part de culpa de la derrota va ser la proposta futbolística d'El Catllar, amb un bon entremat defensiu i basant l'atac en pilotes llargues. L'Andorra, acostumat a jugar lluny d'Aixovall al contraatac, va haver de tenir el control de la pilota i va saber-ho fer tot bé menys ficar-la dins, que és el que val en el futbol. Té recursos, però no solucions.

En la primera part Luigi i Ayala van gaudir de dues rematades en bona posició per marcar però no les van materialitzar. I els locals no van fallar la seva, en una pilota llarga que va pentinar el punta Luis Garcia per a Ionita i que aquest no va desaprofitar en el colze a colze amb Andrés. En la represa va seguir insistint un Andorra que no acabava d'estar còmode perquè no acabava de generar perill i hi havia la sensació que en alguna pilota llarga El Catllar podia fer mal... I així va passar. Al minut 66 un refús defensiu va acabar a la xarxa tricolor. Gol de Luis Garcia, del perfil de punta que vol Justo.