El Sant Julià es queda a les portes de la remuntada (5-4)

ALTAFULLA

Aitor Rubio, porter del CESJ, en un partit anterior d'aquest curs. Foto: EL PERIÒDIC

El Sant Julià es va quedar ben a prop de tornar d'Altafulla amb les mans plenes. L'equip que dirigeix Talín Puyaltó visitava dissabte una de les pistes més complicades i, tot i que sempre va anar a remolc en el marcador, va aixecar un marcador advers fins en tres ocasions, malgrat que al final va acabar cedint per 5-4.

David Férriz va fer l'únic gols per als lauredians de tota la primera part i va ser al minut 14, per igualar un gol dels locals al 8. Abans del descans, però, l'Altafulla va marcar dos gols més per anar a la pausa manant 3-1.

El Sant Julià es va posar les piles en la segona part i sobretot va tenir paciència perquè va buscar una vegada i una altra la porteria rival però no va tenir premi fins el minut 31. Gol de David Férriz que donava esperances. Dos minuts més tard Nuno Dias va fer el 3-3 però en la següent acció els locals van fer el 4-3. De nou Carlos va empatar al 35, però al 37 el Sant Julià va encaixar el 5-4. L'empat es va escapar.