PUBLICITAT

El VPC-Tarascó serà l'únic atractiu al Principat

  • Sant Julià, CV Andorra i FC Andorra juguen fora per a Tots els Sants
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Paul Alieu, del VPC Foto: TONY LARA

Aquest cap de setmana de pont de Tots els Sants té menys activitat de l'habitual i per exemple, la Lliga Nacional no es disputa. També ens trobem en una època intermitja entre l'estiu i l'hivern i per tant les curses de muntanya, triatló i demés també han decaigut.

Les lligues a domicili sí que continuen endavant i de fet van començar ahir amb el Cevalls i el River MoraBanc. Al Principat, l'únic atractiu del cap de setmana serà el VPC-Tarascó de demà. La resta juguen fora.

RUGBI - Un enfrontament de rivalitat alta.

El Tarascó`, un dels equips amb el qual el VPC té més rivalitat, visita demà el Camp del Consell a les 15.00 hores. L'equip de Dídac Martínez arriba a la cita amb la moral pels núvols pel segon lloc que ocupen en la taula i després de la victòria dels Isards a Letònia.

VÒLEI - Ocasió contra el cuer de remuntar el vol.

El Club Vòlei Andorra té avui una gran oportunitat de remuntar el vol després de la victòria per 3-0 a casa davant el VP Madrid. L'equip que dirigeix Lluís Hillaire visita avui la pista del Club Vigo, cuer de la Superlliga amb els quatre partits perduts, a les 18.45 hores.

FUTBOL - L'Andorra, amb Luis, visita un rival en ratxa.

L'FC Andorra ha pogut tancar el fitxatge del ja ex davanter de la UE Luis do Nascimento, abans del partit que ha de disputar demà a les 16.00 hores al camp d'El Catllar. L'equip que dirigeix Justo Ruiz buscarà retrobar-se amb el triomf després d'una ratxa de tres partits sense vèncer que l'ha situat 14è i en zona de promoció pel descens, davant un equip en ratxa que és tercer i que després de set jornades líder i invicte, va perdre el primer partit la setmana passada.

FUTBOL SALA - Sense Natxo ni Pedro contra el favorit.

El Sant Julià visita aquesta tarda a les 18.00 hores la pista d'un favorit a l'ascens en el grup 2 de la Tercera Divisió amb les baixes de Natxo Llamas i Pedro Rodríguez. Serà un duel de rivalitat en la zona alta, entre els locals, que son quarts a un punt del líder i els lauredians, setens a tres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT