Golejada del Cevalls contra un Tona desganat (11-1)

• Els tricolors es situen 3-0 en set minuts i veu com el rival abaixa els braços amb tot el duel per endavant
I. MOURE

Una acció d'atac del Cevalls contra el Tona, ahir al Pavelló Comunal. Foto: TONY LARA

«Ens hem avançat fàcil i ells han abaixat els braços», va ser el resum de Juan Sebastián una vegada havia finalitzat el partit de l'Andorra HC Cevalls contra el Tona al Pavelló Comunal. L'equip tricolor havia vençut per un contundent 11-1 en un partit senzill i contra un equip apàtic, sense motivació, que es va trobar amb un 3-0 en només set minuts i va decidir no lluitar més pels tres punts.

Guille Cuadrado en dues ocasions i Àlex Martín havien foradat la porteria contrària en aquell interval de temps. Tots dos acabarien amb un hat-trick i màxims golejadors del conjunt andorrà, que al descans ja manava 5-0.

La segona part va ser un tràmit, sense gaires incidències més que les dels set gols que faltaven per arrodonir la festa. Van marcar també un doblet Aleix Montané i Wifi, i va tancar el compte realitzador David Guiraud. L'Andorra, sancionat amb 4 punts per la FECAPA, torna a apropar-se a la part noble.