PUBLICITAT

Masella serà l'estació amb més pistes per practicar l'esquí nocturn

  • S'han il·luminat un total de 13 pistes que sumen 10 quilòmetres
EL PERIÒDIC
ALP / LA SEU D'URGELL

Periodic
Un operari enllesteix el sistema d'il·luminació de les pistes de Masella Foto: acn / ferran garcia queralt

L'estació d'esquí de Masella ha fet una important aposta per l'esquí nocturn i s'ha convertit en l'estació amb més pistes il·luminades per practicar l'esquí nocturn de tot el Pirineu. L'estació ha il·luminat un total de 13 pistes que sumen 10 quilòmetres i 420 metres de desnivell esquiable, des del sector de la Pleta fins al Pla de Masella. El responsable de comunicació de l'estació, Ramon Boter, ha explicat que «s'han utilitzat un centenar de fanals per tal d'il·luminar les pistes». L'estació aprofitarà aquesta oferta de nit per tal d'organitzar esdeveniments nocturns tals com curses d'esquí de nit i millorarà l'oferta d'oci nocturn i gastronòmic dels caps de setmana.

«La gran aposta de Masella per aquesta temporada», així ha definit Boter, la inversió en esquí nocturn de una des les estacions d'esquí privades i solvents del país. Aquesta aposta per l'esquí nocturn permetrà a l'estació allargar la jornada d'esquí als caps de setmana i suposa una millora pels clubs d'esquí que tindran més hores per entrenar.

A més de les 13 pistes que estaran enllaçades per set remuntadors l'estació també ha il·luminat l'snowpark de pleta que tindrà tots els seus remuntadors en funcionament.

bona qualitat / L'oferta nocturna serà de divendres a la tarda, de dos quarts de set a dos quarts de nou, i dissabte, de sis a nou. L'estació tancarà a les cinc de la tarda i quedarà una hora per a que les màquines trepitjaneu treballin a les pistes. Boter ha manifestat que «amb el treball previ de les màquines i les temperatures nocturnes baixes és mantindrà una bona qualitat de la neu».

En relació als forfets, Boter, ha explicat que hi haurà un forfet només nocturn per un preu de 15 euros, el forfet de dia tindrà un suplement per seguir esquiant a les nits i els de temporada tindran un preu avantatjós en el suplement de nit. La inauguració de l'esquí nocturn serà el dia 20 de desembre, informa l'ACN.

A més d'aquest inversió en il·luminar pistes, Masella, ha millorat la xarxa de canons de neu i ha invertit en una maquina trepitjaneu més segura per a les zones amb més pendents de l'estació. Boter ha dit que «la inversió en canons és la més intangible per l'esquiador, però de les més importants ja que permet començar la temporada abans i acabar-la més tard».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT