PUBLICITAT

A l'assalt d'un dels dos fortins

  • El River MoraBanc visita la pista del Melilla, l'únic equip amb el Coruña que es manté invicte a casa
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Èric Sánchez somriu mentre xerra amb Schreiner en un entrenament de la setmana passada al Poliesportiu Foto: EL PERIÒDIC

El pavelló dels Esports Javier Imbroda del Melilla Baloncesto és una de les dues úniques pistes de tota l'Adecco Or que encara no ha vist perdre al seu equip. I allà serà aquesta nit (21.00 hores) el BC River Andorra MoraBanc, a l'assalt d'un fortí i en busca de curar-se de la ferida que li va provocar el Breogan Lugo al Poliesportiu la setmana passada.

L'altre invicte de la categoria és el Leyma Natura Corunya i val a dir també que a domicili queden quatre equips que no coneixen la derrota a domicili: Breogan, Burgos, Palència i River. Que quedin més equips que no han perdut lluny del seu pavelló demostra la igualtat que està existint en la segona categoria del bàsquet espanyol.

Així que, abans de demà, o el Melilla perd la condició d'invicte a casa o l'equip de Peñarroya la perd fora.El tècnic del conjunt tricolor assegura no s'ha de reivindicar res després de la desfeta contra el Breogan. «No necessitem donar cap cop a sobre de la taula», va precisar. «El que hem de fer és millorar i saber que juguem contra un dels millors planters de la categoria. Diuen que després d'una derrota és més fàcil fixar-se en les errades que s'han comès i això hem fet. Però ha estat una setmana normal de feina, res de diferent».

Les conclusions són clares: aprendre de les errades. Per a Peñarroya, si el River juga com els dos últims quarts contra el Breogan «no traurem res de profit», tot i que dilluns havia dit que la setmana passada van haver opcions de triomf fins el final i que el River havia d'aprendre a guanyar fins i tot jugant malament.

El que està clar és que aquest no és un desplaçament més. La delegació tricolor va haver de marxar ahir a les nou del matí en autocar cap a Barcelona, on havia d'agafar un vol amb escala a Madrid i arribar a Melilla passades les set de la tarda. «No es pot entrenar el dia abans perquè te'l tires tot viatjant, és millor descansar tot i que ens han reservat la pista per si volíem exercitar-nos», va explicar el tècnic.

El River es retrobarà a Melilla amb un ex, Devin Wright, que està destacant amb unes mitjanes d'11 punts per partit i 6,3 rebots tot i que juga al costat d'homes contrastats com Riera, Brothers, Narros, Pino, Almazan o Darley.

ÈRIC SÁNCHEZ VIATJA AMB L'EQUIP / Èric Sánchez, que només va jugar 4min 25s en el primer partit de lliga a Ourense i ha estat baixa en els tres següents per un trencament fibrilar en la zona abdominal, va entrenar dimecres amb el grup i Peñarroya ha decidit portar-lo a Melilla. Depèn de com vagi el partit tindrà més o menys protagonisme.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT