PUBLICITAT

Una altra malifeta de la Federació Catalana al Cevalls

  • No permet ajornar el partit contra el Tona però es contradiu amb el recurs
I.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sebastián i els jugadors del Cevalls en la banqueta, el curs passat Foto: ÀLEX LARA

La Federació Catalana de Patinatge (FECAPA) ha protagonitzat aquesta setmana la segona malifeta de la temporada contra l'Andorra HC Cevalls. Després de la sanció en la primera jornada de restar-li quatre punts, ara no ha deixat al conjunt tricolor ajornar el partit d'aquesta nit contra el Tona al Pavelló Comunal (20.00 hores).

Segons fonts consultades del club, el Cevalls va argumentar la dilació amb motiu del pont de Tots els Sants, però la resposta de l'ens federatiu va ser: «Nosaltres no tenim la culpa que jugueu els divendres. El partit s'ha de jugar». D'acord amb el Tona, es jugarà dues hores abans de l'horari habitual.

En aquella mateixa conversa –via telefònica– en la qual es va sol·licitar l'ajornament, el Cevalls també va preguntar per la resolució definitiva a la sanció de quatre punts, que va decidir recórrer i que a dia d'avui, gairebé dos mesos després, encara està enlaire. I la resposta va ser: «Aquesta setmana no sabreu res perquè hi ha pont». Un argument que contradiu totalment a l'altra. Però no es pot fer res més que acatar la decisió.

Cal recordar sobre la sanció que els motius van ocórrer en la primera jornada davant el Sant Feliu. L'equip andorrà havia avisat a la FECAPA que jugaria aquell partit sense el segell de la Territorial de Lleida en les fitxes per problemes burocràtics, però tot i el preavís l'àrbitre va exposar en l'acta aquest incident i el Comitè de Competició va actuar després retirant-li els tres punts del triomf –el Cevalls va guanyar 6-5– i un més com a càstig.

EL TONA NO HA DE SER PROBLEMA / En definitiva, el partit d'avui s'ha de jugar i és contra un rival, el Tona, que no hauria d'oposar resistència. Sense la sanció, a hores d'ara el Cevalls aniria vuit punts per sobre tot i que només s'han disputat vuit jornades en el grup 3 de la Segona Divisió Catalana. Per a l'entrenador, Juan Sebastián, només hi ha una cosa que pugui preocupar: «Nosaltres mateixos», va sentenciar, per després reforçar: «En teoria és un equip de menys qualitat que nosaltres però si comencem bé, ens relaxem i ens deixem anar el partit es pot complicar».

Tot i ser un dia de pont Sebastián disposarà de tota la plantilla per continuar escalant posicions en la taula i tornar a la zona capdavantera, que és on realment hauria d'estar ara el Cevalls. Amb els quatre punts que la FECAPA li ha tret, el conjunt andorrà estaria ocupant la primera posició juntament amb el Castellar, el Folgueroles i el Taradell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT