PUBLICITAT

'Zengotita' no acaba d'explotar al River

  • L'aler basc admet que les lesions l'han llastat: «M'agradaria aportar més»
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
'Zengotita' (8) en la Lliga Catalana a la pista del Barça, al setembre. Foto: JORDI COTRINA

Asier ‘Zengotita' va arribar al River amb l'etiqueta de crack i després de rebutjar dues ofertes per jugar a l'ACB. Ningú no discuteix que es tracta d'un dels millors alers de la LEB Or però al River no acaba de mostrar la seva millor versió i ell mateix ho reconeix.

La temporada passada, com a jugador franquícia del Leyma Natura Corunya, va tenir un promig de 14,7 punts en 31 partits, amb 4 rebots i 13,2 de valoració en 27,54 minuts de joc. Aquest curs, en quatre partits amb el conjunt que dirigeix Peñarroya 9 punts, 2,3 rebots i 8,2 de valoració en 18,32 minuts.

Queda clar que al River té menys protagonisme però encara li falta per arribar al nivell que s'espera d'ell. El basc ho admet sense problemes i es remet a les lesions que ha tingut al llarg de la pretemporada: «porto dos mesos amb problemes al genoll dret i el taló d'Aquil·les. Això no m'ha deixat exercitar-me a gust i quan no has entrenat bé, en els partits les coses no surten igual». Ara, amb les lesió ja pràcticament oblidades, el basc no s'amaga: «A veure si tot va a millor i puc ajudar més a l'equip».

Zengotita és conscient de què en una plantilla en la qual hi ha Navarro, Blanch, Sánchez i fins i tot Green, guanyar-se un forat és difícil, però ell prefereix parlar de l'equip, i no d'ell: «Això és cert però aquí es tracta de guanyar. La competència és bona i puc tenir més o menys minuts però si perdem, els números em són igual. També demana paciència després de la primera derrota, a casa contra el Lugo. «Ja hem parlat bastant d'això. Ens havíem mal acostumat a guanyar i vam perdre quan teníem el partit encarrilat però s'ha d'aprendre de les errades. A veure si donen un cop a la taula a la pista del Melilla per refer-nos», va desitjar. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT