PUBLICITAT

Dos germans, dues loteries

  • Xavier Gabriel ven la loteria de Nadal i el Nen i Robert Gabriel la de La Grossa de Cap d'Any
EL PERIÒDIC
SORT

Periodic
Xavier Gabriel, responsable de La Bruixa d'Or de Sort Foto: ACN / MARTA LLUVICH

Xavier Gabriel és el responsable de l'administració de loteria que més ven de l'Estat i que més premis ha repartit dels sortejos de Nadal i del Nen. En sortir la loteria catalana va vaticinar el fracàs de La Grossa de Cap d'Any. Aquesta loteria no ha fet baixar ni el número de vendes ni les cues a La Bruixa d'Or. Robert Gabriel, germà de Xavier Gabriel, és el responsable de l'estanc de Sort, un dels tres establiments de la localitat que ven loteria catalana. Robert Gabriel diu que va decidir vendre dècims de La Grossa per la demanda dels clients. Ara, no es penedeix de la decisió donat que ja porta venuts uns 2.400 números. La meitat dels clients són de la zona i l'altra meitat, turistes.

El responsable de La Bruixa d'Or diu que la gent que vulgui tenir opcions a un premi important segueix fidel a la loteria de Nadal i aquells que es deixin portar pel sentiment patriòtic compren la loteria catalana.

Robert Gabriel, un dels venedors de la loteria catalana a Sort, ha explicat que el 50% dels clients de La Grossa de Cap d'Any són gent del Pallars mentre l'altra meitat, turistes. Entre els turistes també n'hi ha una part que compren loteria de Nadal i aprofiten l'estada a Sort per comprar-ne de La Grossa. El responsable de l'estanc diu que s'ha sorprès positivament de la resposta de la gent amb la loteria catalana.

Xavier Gabriel va argumentar en el seu moment que no hi ha prou massa social a Catalunya per fer un sorteig d'aquestes característiques. Per Gabriel, és un «error» el dia escollit i creu què és el «pitjor» de l'any per celebrar un sorteig.

El responsable de La Bruixa d'Or segueix innovant per atraure clients i pel proper dia 16 de novembre està preparant una concentració de milers de persones per invocar la sort a la capital del Pallars Sobirà, informa l'ACN.

Aquest fet permetrà incloure l'efemèride al llibre Guiness dels rècords com la concentració de gent més gran invocant la sort.

Tots els assistents al Rècord Guiness d'Or rebran un diploma acreditatiu per part del jurat Guiness, que presenciarà l'acte, i seran obsequiats amb el vestit, el barret, l'escombra i una participació d'un euro d'un número de l'administracció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT